Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

dinsdag 4 februari 2014

Kort effect steunoperatie Hongaarse forint

Het lichte herstel maandag van de Turkse lira en Zuid-Afrikaanse rand neemt de zorgen over opkomende economieën nog niet weg. De Hongaarse forint klom na steunoperaties, maar staat opnieuw lager.

De markt vreest dat de Hongaarse munt, die het zwakst tot de euro, dollar en Zwitserse frank staat, slachtoffer wordt van speculanten die ook weddenschappen op een lagere lira en rand sloten.

De forint-koers opende vanochtend vlak, won plots sterk maar zakte daarna weer onder het niveau van vorig jaar weg. Dit ondanks de sterkste productiecijfers - voor nieuwe orders, volume, werkgelegenheid - van Hongarije sinds maart 2007.

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!