Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad

vrijdag 6 december 2013

Timmerman uit Putten tweede in Boedapest

Theo Timmerman werd tweede in de vierde wedstrijd van de FEI Wereldbeker vierspannen in de Hongaarse hoofdstad Boedapest. IJsbrand Chardon (Den Hoorn) wist te winnen.

Theo Timmerman had zich zelf tot doel gesteld om zijn eerste wedstrijd in Hannover en zijn wild card start in Verona te gebruiken om zijn span in het juiste ritme te krijgen zoor zijn volgende vier wedstrijden, waarvan Boedapest de eerste was. Theo zette een zeer snelle tijd neer in de eerste omloop en wist zich hiermee ondanks een afgeworpen balletje te kwalificeren voor de tweede ronden, waarin hij als tweede van start ging.

“De achterpaarden waren heel erg goed,” vertelt Europees en Nederlands kampioen Theo Timmerman. “Ik ging op hoog tempo van start en durfde risico te nemen omdat Dobrovitz er twee ballen had afgereden. Nadat ik er een balletje aftikte ben ik iets gecontroleerder gaan rijden.”

Uiteindelijk bleef Timmerman Dobrovitz ruim..........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!