Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

vrijdag 6 december 2013

DAF krijgt Hongaarse order voor 600 trucks

De Nederlandse vrachtwagenfabrikant DAF, die een productiefabriek in Westerlo telt, heeft een mega-order voor een Hongaarse transportonderneming op zak.

De vrachtwagenfabrikant heeft een contract afgesloten met de Hongaarse transportonderneming Waberer International voor de levering van 600 vrachtwagens.

De overeenkomst levert DAF tientallen miljoenen euro's op, meldt het bedrijf woensdag. Vandaag werden de eerste 250 vrachtwagens overigens al geleverd.

Waberer International is een van Europa's grootste transportbedrijven met een vloot van meer dan 3.000 vrachtwagens, waarvan meer dan 30 procent DAF's. De onderneming is vooral actief in Centraal- en Oost-Europa, maar wil de activiteiten in West-Europa uitbreiden.

Volgens de topman Gyorgy Waberer kiest de Hongaarse onderneming ..........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!