Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

woensdag 13 november 2013

Nederlandse vrouw verdronken in het Szúnyog meer in Harkány de vrouw is tussen de 60-70 jaar oud en 164 centimeter groot

Nederlandse vrouw verdronken in het Szúnyog meer in Harkány de vrouw is tussen de 60-70 jaar oud en 164 centimeter groot, weet u meer over deze vrouw dan kunt u contact opnemen met de Hongaarse politie.

De Hongaarse krant de "Bama" gaat er vanuit dat het een Nederlandse vrouw is, op de website van de Hongaarse politie staat niets hierover vermeld.......

Het "Szúnyog meer" blijkt de vijver te zijn van het visrestaurant de Szigeti Halászcsárda in Harkány, de Nederlandse vrouw is onder de brug naar het restaurant toe gevonden, zie de foto hieronder.



KLIK HIER voor de Facebook pagina van het visrestaurant de Szigeti Halászcsárda in Harkány !!!

De onderstaande tekst is uit het Hongaars vertaald met de Google vertaling en zit dus vol met fouten.......


17:49 - Nederlandse huisje in het meer verdronken vrouw

Harkányban vrouwelijk lichaam werd gevonden maandag, de Mosquito Lake, zoals gerapporteerd op formulier vandaag. De zaak zal worden onderzocht in het kader van een administratieve procedure overheid, de politie en vraagt ​​het publiek om hulp identificeren van het slachtoffer.

Ons menu van kuuroord in Baranya belangstelling van verschillende hoorde ik dat een oudere Nederlandse vrouw aan de overledene, die op vakantie Harkany was, is niet meer de eerste keer. Het lijkt zeer waarschijnlijk dat de overledene was een toevallig slachtoffer van een ongeval, dit gaat ervan uit dat de administratieve procedure, in aanvulling op de verhoogde niveaus van criminaliteit zelfs roddels. (BA)

16:27 - Dode lichaam in een vijver: het publiek opgeroepen om de politie assistentie

Lichaam onbekende vrouw werd gevonden Harkányban de Mosquito Lake, zal de zaak worden onderzocht in het kader van administratieve procedures autoriteit. De politie vraagt ​​het publiek om hulp.

11 november, 13 uur en 40 minuten, de Harkány Rózsa straat die leidt Csarda Island brug, het lichaam van de onbekende vrouw werd gevonden in Mosquito Lake. De vrouwen werden niet gebruikt om de identiteitsdocumenten van een persoon, zoals de overheid vraagt ​​het publiek om hulp bij de identificatie te bepalen.

De vrouw 60-70 jaar 164 cm lang, slank lichaamsbouw. Zijn haar is lang, ongeveer hátközépig lengte, bruin geverfd, draaien af ​​en grijzend wegens hergroei behandelingen detentie groene potten met rubberen rug paardenstaart. Tanden ontbreken. De buik, onder de juiste ribbenboog lengte korter dan de abdominale deel van de rechterzijde loodrecht chirurgische litteken zichtbaar. De oren waren een paar, schijnbaar twee centimeter in diameter vrouwelijke gouden oorringen.

Bron: police.hu

Haar zwarte, die verder reiken dan de taille Banjie merk "L"-formaat, aanraking, multi-pocket jas zwart rits, zijvakken, thermo Meetrix branded "XL" size vest, wit, grijs en zwart patroon gebreide trui en zwarte korte mouw "M"-formaat, Basics merk T-shirt. De zwarte, rode en witte kant strepen, linksvoor was een donker gekleurde, korte verhalen gebrandmerkt "L"-sized warmers onder broek joggingbroek GRACE ATHLETICS AND LEISURE ACTIVITIES bestempeld. Zijn voeten een paar zwarte, gelabeld WAIT, 39-gauge, slip-on sportschoenen.

Bezittingen van de vrouw:

De overledene 1 Ventolin inhaler spray, 1 kleine gele-behandeld schaar en 1 set sleutels werd gevonden.

Bron: police.hu

De politie beweert dat hij stierf op de identiteit van de vrouw heeft informatie aan de beschrijving relevante, een rapport indienen over een van de centrale 107 of 112 noodnummers. (Police.hu)

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!

KLIK HIER voor A Rendőrség a lakosság segítségét kéri !!!

Hieronder foto's van de bezittingen en de kleding van de vrouw