Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad

vrijdag 8 november 2013

Leider extreemrechtse partij Jobbik: 'Islam is laatste hoop voor mensheid'

De voorzitter van de extreemrechtse partij Jobbik in Hongarije heeft enkele opmerkelijke maar duidelijke uitspraken gedaan. Volgens partijvoorzitter Gabor Vona is de islam de laatste hoop voor de mensheid in de duisternis van globalisme en liberalisme.

Tijdens de recente parlementsverkiezingen in Hongarije wist de extreemrechtse partij 16,67% van de stemmen te bemachtigen. Voor velen waren de 47 zetels een onverwachte en ongekende score. Daar waar rechtsextremistische partijleiders vooral anti-islam zijn wil Vona niet deze kant op.

Turkije

Na de verkiezingen reisde Vona naar Turkije, waar hij een bezoek bracht aan diverse universiteiten. 'We komen niet naar Turkije om diplomatieke of economische betrekkingen op te bouwen maar om onze Turkse broeders en zusters te ontmoeten', zei Vona volgens Islametinfo.fr. De partijleider zei dat het Westen absoluut niet blij is met de warme banden met Turkije en andere landen.

Vona bevestigde ook dat..........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!