Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

dinsdag 5 november 2013

KRO Memories - Jan-Willem en Katalin: ma 4 nov 2013, 21:15 - Uitzending Gemist



KRO Memories - Jan-Willem en Katalin: ma 4 nov 2013, 21:15 - Uitzending Gemist

Aan het Balatonmeer in Hongarije begint de liefde tussen de 19-jarige surfdude Jan-Willem en de 17-jarige Hongaarse schone, Katalin. “Kati” is behalve knap, spontaan en pittig en Jan-Willem is verkocht. Na een romantische vakantie blijven de twee elkaar zien. Jan-Willem en Kati slenteren hand in hand door de wereld achter het IJzeren Gordijn en beleven beiden hun eerste grote liefde. Maar de schoonheid van Kati ontgaat andere mannen niet en Kati blijkt gevoelig voor deze aandacht. Als Kati op een vakantie in Griekenland “toevallig” en oude schoolvriend tegenkomt en bij hem achterop de motor springt en Jan-Willem verloren achterlaat, knapt er iets bij Jan-Willem. De relatie loopt stuk. Nu 30 jaar later wil Jan-Willem haar graag weer zien, niet wetende dat Katalins leven een dramatische wending heeft genomen.

KLIK HIER om de video te bekijken bij Uitzending Gemist !!!

GemistDownloader 2.8

Voor alles wat je gemist hebt

Met GemistDownloader is het voor iedereen mogelijk om gemiste televisie-uitzendingen van de grote Nederlandse aanbieders te downloaden. Hierdoor wordt het mogelijk om een mooie uitzending te bewaren op je computer, zodat je er later nog eens naar terug kunt kijken. Maar je kunt een uitzending ook direct omzetten in een video die op je op jouw telefoon of televisie kunt afspelen, zodat je de uitzending op elk gewenst moment op de door jouw uitgekozen plek kunt terugkijken. Ook kun je een gedownloade uitzending op een dvd/cd branden, of op een usb-stick zetten, zodat je de uitzending makkelijk kunt meenemen of bewaren voor later. Daarnaast is GemistDownloader handig voor Nederlanders in het buitenland, omdat een gedownloade uitzending niet voortdurend hoeft te 'bufferen', waardoor de uitzending beter te bekijken is.

GemistDownloader is zo ontworpen dat iedereen gebruik kan maken van het programma. Het downloaden is onderverdeeld in duidelijke stappen en er zijn duidelijke aanwijzingen in het programma, zodat wanneer je er niet uitkomt, je snel ziet wat je moet doen.

Systeemeisen

• Windows XP, Windows Vista, Windows 7 of Windows 8

.NET Framework 4.0 Client of hoger

Werking

Je kunt van alle grote Nederlandse televisieaanbieders video's downloaden. Je zoekt hiervoor eerst op de website van de aanbieder naar een video. De URL van de pagina waarop de video staat, plak je in GemistDownloader.

Vervolgens kun je in GemistDownloader nog wat voorkeuren opgeven, waarna je de video kunt downloaden.

KLIK HIER voor de download-pagina van de GemistDownloader !!!