Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

vrijdag 22 november 2013

De Four Tigers Chinese Markt in Budapest gedwongen dicht te gaan

De Four Tigers Chinese Markt in Budapest gedwongen dicht te gaan

Goed, vanmorgen ging de Four Tigers Chinese Markt in Budapest open alsof er niets aan de hand is. Rond 10.00 uur ontstond er echter commotie. Medewerkers van de MAV, eigenaar van het terrein, probeerden naar binnen te gaan om actie te ondernemen. Dat werd verhinderd door bewakers van de huidige huurder, Komondor Kft..

Uiteraard verscheen er ook politie, een horde aan pers en de chaos was compleet. Er volgden onderhandelingen, besprekingen, maar het loste het geschil niet op.

De huurder betwist de rechtmatigheid van sluiting, zegt dat het nog zeker een jaar duurt voordat men start met herontwikkeling van het terrein, en dat de markt dus best open kan blijven omdat dat de Gemeente Budapest inkomsten oplevert.

Feit is echter dat............

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!