Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

donderdag 10 oktober 2013

Sólyom Airways staat het water aan de lippen en mogelijk ter ziele

Er verschenen gisteren en vandaag diverse berichten, onder andere op magyarhirlap.hu dat de leiding van Sólyom Airways juridische stappen overweegt tegen de Hongaarse Luchtvaart Autoriteiten (Nemzeti Közlekedési Hatósággal of, afgekort, NKH). Dit vanwege het traineren van de afhandeling van de vereiste vergunningen. Tevens wil(de) men de Hongaarse Luchtvaart Autoriteit aansprakelijk gaan stellen voor de schade omdat er niet gevlogen kan worden en dus het financiële plaatje in duigen valt.

Volgens Sólyom Airways is er sprake van machtsmisbruik door het NKH. Zo wilde de NKH inzage in de salarisadministratie terwijl zo'n verzoek niet nodig is voor het verkrijgen van een vergunning. CEO József Vágó van Sólyom Airways stelde in een interview vanmorgen met Kossuth Rádió dat er ook informatie werd gevraagd die de concurrentie graag zou willen weten.

In hetzelfde interview gaf hij ook aan dat..........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!

Interview met CEO József Vágó van Sólyom Airways op de Kossuth Rádió



KLIK HIER om de video te bekijken op YouTube !!!