Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad

zondag 20 oktober 2013

Modelboerderij de nek omgedraaid - "Save Kishantos"

Na 21 jaar succesvol werk legt een modelboerderij in het plaatsje Kishantos, opgezet om moderne en biologische landbouwmethodes in Hongarije te ontwikkelen en onderwijzen, het loodje omdat de grond van het bedrijf nu door de Fidesz autoriteiten wordt verpacht aan politieke vriendjes.

Het Centrum voor Plattelands Ontwikkeling van Kishantos (KVK) pachtte sinds 1992 452 hectare van de overheid. Het is opgezet met Duitse regeringssteun en naar het voorbeeld van soortgelijke Deense projecten, aldus nieuwssite Index.

KVK had 18 vaste werknemers in dienst, verschafte seizoensarbeid aan 50-100 mensen en werkte samen met Greenpeace en andere milieuorganisaties.

De onderneming was winstgevend en.........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!

KLIK HIER voor Gigantikus feliratot készített a Greenpeace !!!KLIK HIER om de video te bekijken op YouTube !!!KLIK HIER om de video te bekijken op YouTube !!!

"Save Kishantos" - Greenpeace