Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

donderdag 17 oktober 2013

Is er leven na de 8-1?

De emoties over de smadelijke nederlaag van het nationale team in de voetbalwedstrijd tegen Nederland zijn nog altijd niet bedaard, integendeel, ze beginnen een steeds meer politiek tintje te krijgen.

Onder gewone burgers wordt alom gemord over de belachelijke bedragen die voetbalfanaat en premier Viktor Orbán in de bouw van nieuwe stadions en zijn eigen voetbalacademie stort, terwijl er nu ook een openlijke ruzie is uitgebroken tussen diverse Fidesz politici en Sandor Csányi, voorzitter van de Hongaarse voetbalbond, topbankier en een van de rijkste mannen van het land.

Voetbal is in dit land tot op een belachelijk niveau........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!

KLIK HIER voor:Kis pénz, kis foci, kis futballkeresztapa !!!

KLIK HIER voor OTP head Csányi remains title of “richest Hungarian” !!!

Interviews met Sandor Csányi, voorzitter van de Hongaarse voetbalbond, topbankier en een van de rijkste mannen van het land.



KLIK HIER om de video te bekijken op YouTube !!!



KLIK HIER om de video te bekijken op YouTube !!!