Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

donderdag 17 oktober 2013

Hongarije: “EU bereidde Rapport-Göncz voor”

Het rapport van Rui Tavares over de situatie van de mensenrechten in Hongarije, dat in juli is aangenomen door het Europees Parlement, was in het geheim voorbereid door een groep Hongaarse socialistische Europarlementariërs waartoe ook de voormalig minister van Buitenlandse Zaken Kinga Göncz behoort. Dat meldt de regeringsgezinde krant Magyar Hírlap.

Aanleiding voor deze bewering is een interview met József Szájer, lid van de Fideszpartij van premier Orbán en vicevoorzitter van de conservatieve PPE-groep in het Europees Parlement.

Szájer zegt daarin: het rapport-Tavares kan beter het rapport-Göncz worden genoemd. Zelfs als de leugen duizend keer wordt herhaald, dan is het nog niet de waarheid.

Szájer bekritiseert ook.........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!