Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

donderdag 24 oktober 2013

Hongaars feest in Groenhove (Waregem)

Het Waregemse stadsbestuur organiseert een Hongaars feest omdat ze al twintig jaar verbroederd zijn met de Hongaarse stad Szekszárd.

Van 25 tot 28 oktober is er een delegatie uit Szekszárd in Waregem aanwezig.

Zondag is er het feest, dat plaatsvindt in.......

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!

Feest voor twintig jaar verbroedering met Szekszárd

Sinds 25 september 1993 is er een hechte band tussen Waregem en haar Hongaarse zusterstad. Deze band is destijds ontstaan uit wederzijdse contacten tussen diverse sport- en cultuurverenigingen en is sindsdien 20 jaar lang blijven groeien. Om dit jubileum te vieren, organiseren we een Hongaars feest waar iedereen welkom is.
Hongaars Feest op 27 oktober

Op zondag 27 oktober organiseren het Szekszárdcomité een heus Hongaars feest in de grote zaal van het Koninklijk Atheneum (Westerlaan 69). Iedereen kan er vanaf 12.00u. genieten van een lekker all-in menu met Hongaarse goulash en al even Hongaarse aperitief/wijn.

Er treedt ook, speciaal voor deze gelegenheid.......

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!