Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad

donderdag 17 oktober 2013

Antisemitische mond Hongaars parlementslid gesnoerd

De regerende Fidesz partij in Hongarije heeft dinsdag een parlementariër van de invloedrijke extreem rechtse (anti Joodse) Jobbik Partij veroordeeld wegens het gebruik van ‘antisemitische retoriek’ in relatie met het naderende Holocaust Memorial Jaar.

Fidesz vertelde christelijke nieuwsdienst BosNewsLife, partner van Uitdaging, dat Előd Novák van de Jobbik Partij de Hongaarse Kamercommissie voor Cultuur en Pers maandag misbruikte door de regeringsmaatregel ter discussie te stellen het niet meer gebruikte spoorwegstation Józsefváros in Boedapest te veranderen in een herdenkingsplaats voor de Holocaust.

Novák had ook kritiek op het stichten van een fonds voor herdenking volgend jaar van de Hongaarse Holocaust, die dan zeventig jaar geleden plaats vond. Novák zei dat de herdenkingsgebeurtenissen onderdeel zijn van een ‘holocaust industrie’ en geldverspilling.

De centrum rechtse regering van Hongarije wil.........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!

KLIK HIER om het hele artikel te lezen op BosNewsLife !!!