Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

donderdag 26 september 2013

Weinig kans dat Sólyom Airways dit jaar nog gaat vliegen

Weinig kans dat Sólyom Airways dit jaar nog gaat vliegen

Ruim een maand geleden verklaarde de CEO van Sólyom Airways, József Vágó, dat uiterlijk eind augustus/begin september zou worden gestart met de ticketverkoop en dat tenminste één van de gehuurde vliegtuigen voor 9 september weer in Budapest zou zijn.

Nu, eind september, gaat het er steeds meer op lijken dat dit jaar helemaal niet meer gevlogen gaat worden: En als dat toch het geval is, dan vooralsnog met minder vliegtuigen. Pas drie kisten zijn namelijk klaar en in de juiste kleuren gespoten.

Volgens luchtvaartdeskundigen zou de vertraging mede worden veroorzaakt doordat de Hongaarse luchtvaart autoriteiten twijfelen aan de kredietwaardigheid van de maatschappij. De aanvullende documenten en garanties die van Sólyom Airways werden verlangd zijn nog niet allen ontvangen.

De luchtvaartmaatschappij zegt op haar beurt dat.........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!