Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

zondag 8 september 2013

Leermomenten

Het was woensdag toen wij naar Pécs reden. Het was nog vroeg en de zon scheen. We reden met de bus, omdat hetgeen we moesten vervoeren niet in een gewone auto paste.

Het verkeer was een beetje warrig. Veel haastige mensen. Inhalen waar ik het niet zou adviseren waardoor de auto’s rakelings langs elkaar weer in de rij schoten. Hans keek mij: “Hebben wij haast?”. Het antwoord hoeft dan niet gegeven te worden, want wij hebben geen haast.

Voor ons keerde een kleine vrachtauto. Eerst gaf hij flink gas om niet veel later te stoppen in de berm. Op dat moment was zichtbaar waarom hij gekeerd was. Er lag een deel van zijn lading, een groot wit vierkant pak, midden op de weg. We reden door. Konden de afgevallen lading makkelijk passeren.

Op datzelfde moment vloog de deur van de kleine vrachtauto open waardoor.........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!