Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

zondag 25 augustus 2013

Hongarije Festivalland

Deze zomer was Hongarije weer een goed festivalland. Met festivals als: Sziget, Balaton Sound, Volt, B.my.lake en etc. Ik ben naar 2 van deze festivals geweest (Sziget en Balaton Sound) om verslag te doen.

Balaton Sound

Balaton Sound is binnen 7 jaar uitgegroeid tot een internationaal bekend festival. Zo heb ik daar gesproken met mensen uit alle hoeken van die wereld. Volgens de organisatie is het record van het aantal bezoekers verbroken, met een totaal aantal bezoekers van 127.000. Toen ik een van de organisatoren sprak, vertelde hij mij dat dit vooral viel te weiden aan de prijs die ze vorig jaar hadden gewonnen “Best Medium-Sized Festival”.

Sponsor activiteiten

Er waren heel veel sponsors actief die.........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!