Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

vrijdag 23 augustus 2013

Het Hongaarse avontuur

Tractorpulling team ‘Incredible Deere’ is in de week van 14 t/m 19 augustus afgereisd naar Hongarije, om exact te zijn Hajdúböszörmény om daar mee te strijden in de Eurocup. De volgende teamleden waren aanwezig: Edwin Derksen, Martien Gepkens, Patrick Rasing, Gerrie Rasing, Iris Rasing, Luuk Bolder en Tom Bolder.

Woensdagavond 14 augustus jongstleden rond 21.00 uur vertrokken de eerste 3 teamleden met de vrachtwagen naar Hongarije. De volgende ochtend vertrok de 2 de delegatie van het team met de auto. Naar een vermoeiende maar zeer gezellige reis van 1500 km kwam het gehele team op donderdagavond op de plaats van bestemming aan. Hier aangekomen waren de bedjes al gespreid, want we mochten overnachten in het naast het wedstrijdterrein gelegen school.

De parade

‘S morgens om 9.00 uur zat het gehele team samen te ontbijten in de kantine van de school, waar een groot deel van het team nog hele kleine oogjes had. ‘S middags zou er een parade zijn waarin alles wat wielen had kon deelnemen, onze tractor werd op een Hongaarse vrachtwagen geladen om zo ook mee te kunnen rijden. Ook werd er muziek en de nodige drank op de vrachtwagen geladen.

Het gehele team wist niet wat ze te wachten stond tijdens de parade, maar zou hier al snel achter komen. Er bleken namelijk meer dan 100.000 mensen langs de route te staan. Hier stonden we toch wel even van te kijken. Al zwaaiend en swingend werd de gehele parade één groot feest.

De wedstrijd

De dag van de wedstrijd.

Na een stevig Hongaars ontbijt van.........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!