Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

woensdag 28 augustus 2013

Festivaltoerisme Oost-Europa zit in de lift

Onze eigen festivals hebben het deze zomer lang niet slecht gedaan, en toch lonken veel van onze landgenoten ook naar festivals in het buitenland.

Vooral Oost-Europa is een groeimarkt voor festivaltoerisme, schrijft De Tijd vandaag.

Iedereen kent het Sziget-festival in het Hongaarse Boedapest, dat dit jaar op zeven dagen tijd niet minder dan 362.000 bezoekers mocht ontvangen. Sziget, dat steeds plaatsvindt in augustus, op een 108 hectare groot eiland in de Donau, profiteert niet alleen van de ruimte en goedkope drank, maar lokt ook een massa volk door de totaalbeleving: met een circus en een strand (er kon deze zomer zelf worden gezwommen in de Donau), slaapplaatsen op het terrein zelf en tal van straattheaterproducties, is het festival een week lang een stad op zich.

Uitbreiding zit er voor het Sziget-festival niet in, maar........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!