Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

vrijdag 9 augustus 2013

De Hollandse bezetting op Sziget

Zo’n 18.000 Nederlanders zijn de afgelopen dagen richting Sziget gereisd. Dat is op het festival te merken, want overal hoor je Nederlands en zie je de driekleur hangen. Sommigen spreken dan ook over de Nederlandse bezetting op Sziget. ‘Het aantal Nederlanders hier een aantal jaar steeds verdubbelt’, vertelt de Nederlandse promotor ons. Daar kun je van balen, maar het biedt ook mooie extra’s zoals Jam de la Creme en Kees van Hondt.

Dizzee Rascal

Met sproeiers probeert men ‘s middags het publiek koel te houden. Liters water dalen neer vanuit de lucht terwijl Dizzee Rascal speelt. De Britse rapper, die volgende week ook op Lowlands staat, heeft wel zin in een feestje. Na wat technische problemen aan de start komt het publiek al snel los.

Alles behalve gecompliceerde muziek komt uit de speakers. In zijn teksten is hij ook weinig subtiel. ‘All I want is sex, I don’t need a reason’, wordt gretig meegezongen door het jonge publiek.

Autobanden en takken bij Kees van Hondt

Al een half uur voordat Kees van Hondt begint, signaleren we de eerste bezoekers met takken op de route naar de tent. Binnen lijkt het net een jungle. Dit fenomeen ontstond in 2005, toen Kees op Lowlands stond.

Dit was vlak bij een bos en bezoekers namen takken mee. Het blijft overigens niet bij takken, want ook dranghekken, luchtbedden en autobanden gaan de lucht in.

Uiteindelijk danst de halve flora van het eiland........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!