Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

maandag 12 augustus 2013

Artiesten enthousiast over Nederlands podium Sziget

Nederlandse artiesten voelden zich afgelopen week helemaal thuis op het Hongaarse festival Sziget. Nederlandse muzikanten hebben sinds vorig jaar een eigen podium op het zevendaagse festival in Boedapest. "Er waren zo veel Nederlanders dat het wel een Nederlands festival leek!", blikt Beef-zanger Pieter Both terug.

"Wat bijzonder is, is dat je overal je tentje kan neerzetten. De camping en het festival zijn eigenlijk samen één ding", vertelt Both verder aan Novum Nieuws. "En met deze club op pad zijn maakte het voor mij heel speciaal."

Van de bijna vierhonderdduizend bezoekers die op het festival komen, dat zondag na zeven dagen eindigde, zijn er ongeveer twintigduizend Nederlands. De organisatie riep een Holland Meets Hungary Stage in het leven om het grote aantal Nederlandse bezoekers tevreden te stellen. Onder meer de band Navarone, 'Beste Singer-songwriter' Michael Prins en Kensington verzorgden de afgelopen dagen een optreden.

Doordat het campingterrein en festival één zijn is het.........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!