Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

maandag 15 juli 2013

Interpol onderzoekt overlijden Lanakenaar in Hongarije

De politiezone Lanaken-Maasmechelen heeft Interpol ingeschakeld om het overlijden van de 21-jarige Robin Vermeij te onderzoeken. De jongeman uit Lanaken werd afgelopen weekend dood aangetroffen in een Hongaars vakantieoord. De vrienden die hem daar vergezelden naar een muziekfestival, zijn intussen door de plaatselijke politie verhoord.

De juiste doodsoorzaak kon nog niet worden vastgesteld, maar de politie in Hongarije beschouwt het als een verdacht overlijden, zo werd maandag vernomen bij de FOD Buitenlandse Zaken. "De criminele brigade heeft een onderzoek opgestart", zegt Joren Vandeweyer, woordvoerder van de federale overheidsdienst.

De lokale politiezone..........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!