Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

dinsdag 23 juli 2013

De wijnen van Szekszárd een top Hongaarse wijn regio

De beschutte locaties elk met zijn eigen specifieke microklimaat, evenals de meer open hellingen met uitzicht op de Donau in het oosten hebben een opbrengst van prachtige volle, vurige tannine wijnen met een briljante robijnrode kleur.

Szekszárd wijnen zijn echter elegante en verfijnd inplaats van robuust en grof, de zuurgraad benadrukt ook finesse in plaats van pure kracht. In vergelijking met de lichte en kruidig ​​Kadarka, zijn de andere rode wijnen voller en meer fluwelig van karakter. Naast de bekende internationale variëteiten, is de Kekfrankos een zeer goede belofte in Szekszárd, en is zeker eentje om bekeken te worden.

Hopelijk op een dag denken mensen..........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!