Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

donderdag 18 juli 2013

Balaton Sound 2013: Verslag 12 juli 2013

Na een sterke avond met Avicii, The Bloody Beetroots en Justice werd de weide van Balaton Sound weer zonovergoten en kon het uitrusten aan het frisse water eindelijk weer beginnen. Dag twee van het festival had voornamelijk Afrojack, Modestep, Hardwell, Dada Life, Doctor P en één van werelds best betaalde deejays, Armin Van Buuren, op het programma. Het zou wederom een hete dag worden, zeker door het talrijk aantal volk aan de podia.

Balaton Sound 2013: De tweede dag besproken

Afrojack was de eerste grotere naam van dag twee en zette de avond meteen in op het hoofdpodium. Zoals eerder vermeld start het feest op Balaton eigenlijk pas rond een uur of kwart voor acht. Voordien is het liggen aan het water voornamelijk prioriteit. Afrojack moesten we alsnog jammer genoeg missen om het artikel van gisteren klaar te maken.

Eens het artikel klaar was, kwam de eerste tegenslag van vier dagen Balaton Sound . Ons bezoek aan Volt Festival was vlekkeloos verloren zonder enige wijziging in het programma, maar hier bleek het anders te zijn. Normaal werd Armin Van Buuren opgevolgd door Modestep in ons programma dat zou spelen 23.00 uur. De set van de Londense band werd vervroeg naar 21.00 en zou dus ook in strijd komen met de set van Armin Van Buuren.

Na een kwartier Modestep hadden we ’To The Stars’ en ’Freedom’ kunnen beluisteren, waarna we ook besloten ons te begeven naar het optreden van Armin Van Buuren.

Armin Van Buuren is wellicht één van de.......

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!