Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

woensdag 26 juni 2013

Uit eten op de V. Váci utca in Budapest.... wees verstandig en doe het niet!

De V. Váci utca (en omgeving) is hét meest belangrijke toeristische gebied aan de Pest zijde van Budapest. En, een gulden regel is, dat waar veel toeristen komen, er relatief meer kans is om beduveld te worden.

Toch kijken teveel van die toeristen nog niet uit en dat schept mogelijkheden voor horecaondernemers die het niet zo nauw nemen. In de regel kunt u stellen dat, indien er een lieftallige dame of heer u naar binnen probeert te lokken met een menukaart, u op uw hoede moet zijn.

Een goed restaurant heeft dit niet nodig, daar komen de mensen vanzelf wel. "Szia Budapest" adviseert al vanaf het begin de meest toeristische gebieden te mijden als het om eten en/of drinken gaat.

Onder andere op de Blog 444.hu verscheen recent een waarschuwing voor.......

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!