Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

vrijdag 28 juni 2013

Marktbezoek Hongarije krijgt vorm

Het programma van het Marktbezoek Snijbloemen aan Hongarije, georganiseerd door LTO Groeiservice, krijgt steeds meer vorm. Van 20 tot en met 22 november 2013 bezoeken we groothandelaren, tuincentra, bloemisten en winkelbedrijven in Boedapest. Uiteraard brengen we een bezoek aan Flora Hungaria, de groothandelsmarkt in Boedapest.

LTO Groeiservice organiseert een marktbezoek naar Hongarije voor kwekers van snijbloemen. Om een indruk te krijgen van de Hongaarse markt worden bloemisten, winkelbedrijven en groothandelaren in Boedapest bezocht. Waar mogelijk zullen we ook in gesprek gaan met handelaren. De afgelopen jaren is gebleken dat dat waardevolle contacten oplevert.

Naamdagen zijn een belangrijk aankoopmoment voor snijbloemen. Eind november zijn de twee belangrijkste naamdagen in Hongarije: Elisabeth (19 november) en Katalin (25 november).

Een goed tijdstip om.........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!