Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

donderdag 27 juni 2013

Limonade, demonstraties en vliegveldfeestjes

Hier weer een teken van leven vanuit het bloedhete Boedapest! Nee, ik ben niet weggespoeld na de overstroming, en Boedapest is al langzaam aan het herstellen van de schade aan bijvoorbeeld de wegen en de tramleidingen. De bomen compleet met wortel moeten wel nog even van de kade gehaald worden en teruggestuurd worden naar Slowakije, Tsjechië, Oostenrijk of zelfs Duitsland.

De afgelopen week is het hier erg warm geweest, en af en toe liepen de temperaturen op tot boven de 40 graden! Gelukkig hebben we airco op het kantoor, en bij deze wil ik Meneer of Mevrouw Airco hartelijk bedanken voor deze uitstekende vondst :) De hitte steeg in alle delen van de Hongaarse lichamen, en dus ook in de bol van een aantal gefrustreerde mensen, betekenende dat we wederom demonstraties voor de deur hadden.

Een stuk of honderd mensen kwamen de bankdirecteur even vertellen dat ze hem toch niet zo leuk vonden en dat ze het erg op prijs zouden stellen als hij definitief vakantie zou nemen. Ze deden dat door - heel subtiel - poppen van hem aan galgen te hangen en daarmee rond te lopen, terwijl ze op het gestolen fluitje van een arm kind bliezen.

Gelukkig zijn er ook andere manieren om........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!