Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

woensdag 26 juni 2013

Hongarije: “Compromis in Straatsburg”

De Parlementaire Vergadering van de Raad van Europa zal geen officiële toezichtsprocedure starten met betrekking tot Hongarije en de controversiële grondwetsveranderingen van de regering-Orbán, bericht Népszabadság.

Gisteren heeft de Vergadering, na een verhit debat, met 135 tegen 88 stemmen een amendement aangenomen dat was ingediend door de centrumrechtse Europese Volkspartij. Besloten werd de situatie in Hongarije eenvoudigweg te blijven volgen en de balans op te maken van de bereikte vooruitgang.

Een dergelijke 'volg'-procedure heeft ten doel vast te stellen of een land de fundamentele beginselen van de Raad van Europa respecteert: de mensenrechten, de democratie en de rechtsstaat.

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!