Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

zaterdag 29 juni 2013

Er moet betaalt gaan worden voor het 's nachts drinken in het Werelderfgoedgebied van Budapest

Op 12 juni jongstleden werd op deze Blog een artikel gepubliceerd dat mede ging over een voorstel van de burgemeester van district V.: Ántal Rogán. Dit betrof een wetsvoorstel om in het Werelderfgoedgebied van Budapest, inclusief een bufferzone, een nieuwe belasting in te voeren. Deze zou gaan gelden voor alle gelegenheden die tussen 24.00 en 06.00 uur alcohol verkopen.

En er zou maximaal 20 HUF per consument per nacht per horecagelegenheid als belasting moeten gaan worden betaald. Dat het voorstel aangenomen zou worden, lag voor de hand met een 2/3 meerderheid van de huidige regering.

Bij de stemming afgelopen vrijdag, 21 juni, waren slechts drie tegenstanders, met dien verstande dat de oppositie de kamer had verlaten en niet aan de stemming meedeed.

Dit in verband met een andere wet die...........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!