Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

maandag 10 juni 2013

Boedapest - Hoogwater (21): het Óbuda/Hajó sziget staat grotendeels onder water en andere updates

Zoals de laatste dagen gebruikelijk is, ook zelf weer poolshoogte gaan nemen op diverse locaties in Budapest. Als deze echter nog toegankelijk zijn. De vele hoogwater toeristen zorgden én voor overlast voor de mensen die bezig zijn de stad te beschermen én velen beseffen niet de kracht van het water.

Zoals de twee gestoorde toeristen die gisteren vanaf de Kettingbrug de Donau insprongen. Gelukkig werden ze gered.

Daarnaast kan het water vervuild zijn en men kon gisteren waarnemen dat mensen met de voeten in het water zaten of kinderen die aan de rand van het water speelden en de handjes in het water hielden. De overheid adviseert, omdat niet bekend is of het water vervuild is, ten alle tijde de handen te wassen als deze in contact met het water zijn gekomen en bij ziek worden onmiddellijk een arts op te zoeken.

Vanwege deze situatie..........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!