Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

woensdag 12 juni 2013

Audi A3 Sedan belangrijkste A3-variant - Győr - Hongarije

Met de productiestart van de A3 Sedan in het Hongaarse Győr geeft Audi het startsein voor de bouw van de belangrijkste A3-variant. Met de vierdeurs telg vergroot de fabrikant het werkgebied voor de A3.

In de afgelopen twee jaar is een compleet nieuwe fabriek neergezet naast de al bestaande motorenfabriek. De eindafrekening bedraagt meer dan 900 miljoen euro, maar voor dat bedrag heeft Audi een eigen plaatwerk- en carrosserieafdeling evenals een eigen spuiterij en assemblagelijn.

Het merk bouwt al sinds 1998 in Hongarije de TT, terwijl de faciliteit ook de geboortegrond voor bijvoorbeeld de RS3 vormde.

Met de toevoeging van.......

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!

In Hongarije is de produktie start en de nieuwe fabriek van Audi gestart met de bouw van de nieuwe Audi A3 Limousine. De Audi Limousine is reeds bestelbaar bij de dealers en vanaf half september staat ie in de showroom te pronken.

Hieronder de video van de start en de toespraak.



KLIK HIER om de video te bekijken op YouTube !!!