Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

vrijdag 21 juni 2013

22 juni: Múzeumok Éjszakája met 80 deelnemende instanties in Budapest

Op zaterdag 22 juni wordt in Budapest, maar ook daarbuiten, de Múzeumok Éjszakája (Museumnacht) gehouden. Hoewel, nacht... het merendeel van de activiteiten vindt vóór 24.00 uur plaats en er nemen niet alleen musea aan deel. Ook galeries, het circus en bijvoorbeeld het Nemzeti Táncszínház maken deel uit van de 80 deelnemende instanties in de stad.

Het is een zeer druk bezocht evenement dat met name gericht is op de Hongaar. Derhalve zijn (nagenoeg) alle lezingen, workshops en wat al niet meer, alléén interessant als u het Hongaars onder de knie hebt. Het is wél een gelegenheid om tussen ca. 18.00 uur en ca. 24.00 uur diverse musea te bezoeken.

En dat voor een lage prijs want een speciale armband die toegang geeft tot alle deelnemende instanties, én het (speciale) openbaar vervoer, kost 1500 HUF voor volwassen en 600 HUF voor kinderen.

Bezoekt u als toerist dit evenement dan zijn........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!