Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

vrijdag 17 mei 2013

Vacature voor Vestigingsmanager transport Hongarije

Voor een goed aangeschreven internationaal transportbedrijf, zoeken we kandidaten voor de functie:

Vestigingsmanager transport in Hongarije.

De bestaande vestiging in Hongarije neemt in omvang en in activiteiten toe. Om de groei te blijven stimuleren is deze vacature ontstaan.
De belangrijkste taken zijn het sturen van de vestiging en deze laten groeien. Hiervoor is het nodig dat kandidaten willen pionieren en avonturieren. De cultuur en wetgeving van Hongarije moet afgestemd worden op de Nederlandse en de contacten in het land moeten onderhouden en uitgebouwd worden.

We zoeken kandidaten die voor een aantal weken in Hongarije willen werken en leven en vervolgens weer een tijdje in Nederland zijn. De voertaal is Duits en vanwege de cultuur in het land, zoeken we kandidaten met een natuurlijk overwicht, ervaring in de transportbranche en volhoudend zijn in het uitzoeken en het onderzoeken van de cultuur en wetgeving van het land.

Sollicitatieprocedure

Het bedrijf zorgt voor een volledig verzorgde woon- en leefomgeving in Hongarije en alle tools om deze baan tot een succes te maken.

Mogelijkheden om jezelf te ontplooien en..........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!

KLIK HIER om het artikel te lezen bij het uitzendbureau Flexibility !!!