Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

maandag 13 mei 2013

Update van de pagina "Vliegen naar Budapest"

Luchtvaartmaatschappijen voeren vaak sluipenderwijs prijsverhogingen in voor services. Recentelijk gebeurde dit ook nog met een prijsverhoging door Wizz Air voor te grote handbagage.

Op 24 oktober 2012 voerde Wizz Air een nieuw systeem in voor het meenemen van handbagage. De omvang van de gratis te vervoeren bagage werd beperkt tot 42x32x25 cm, en dient onder de stoel in het vliegtuig te passen.

Als u een paar dagen naar Budapest gaat is dat zeer krap en met een laptop zit u al zowat aan de grens van wat is toegestaan. Wilt u ongeveer dezelfde omvang (ca. 55x35x25 cm) aan handbagage meenemen als bij de andere maatschappijen is toegestaan, dan diende het jaar rond een bedrag van € 10.-- per enkele reis te worden betaald.

Deze regel is nu aangepast. Die € 10.-- is alléén nog geldig voor........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!

KLIK HIER voor:Szia Budapest Practisch (2): Vliegen naar Budapest !!!

Bezoek ook even de Facebook pagina van Szia Budapest op de onderstaande link:

KLIK HIER voor de Facebook pagina van Szia Budapest !!!