Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

vrijdag 31 mei 2013

Reynders vraagt hulp van Hongaarse collega voor netwerk economische raadgevers

Minister van Buitenlandse Zaken Didier Reynders heeft zijn Hongaarse collega Jànos Martonyi gevraagd om hem te helpen bij het uitbouwen van een netwerk van economische raadgevers in Hongarije. Dat zei hij na afloop van een ontmoeting met Martonyi vrijdagmiddag. De kwestie van de economische raadgevers ligt vooral bij de gewesten erg moeilijk omdat de Vlaamse, Waalse en Brusselse regering menen dat Reynders met het initiatief zijn bevoegdheden overschrijdt.

Reynders en Martonyi benadrukten de wil om zowel bilateraal als regionaal de samenwerking te versterken. Regionaal gaat het dan om de samenwerking tussen de Benelux en de Visegràd-groep - Polen, Tsjechië, Slovakije en Hongarije. Boedapest neemt daar over enkele weken het voorzitterschap van over.

Wat de bilaterale relaties betreft, wezen beide ministers op het belang van.......

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!