Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

woensdag 15 mei 2013

Landal Résidence Duna centrale uitvalsbasis in Hongarije

De eerste gasten van Landal Résidence Duna, het eerste vakantiepark van Landal GreenParks in Hongarije dat vorige maand de deuren opende, zijn enthousiast over de centrale ligging van de nieuwe bestemming.

Het door bergen, bossen en wijngebieden omgeven park ligt dichtbij de Donau en op slechts een uur rijden van historisch Boedapest en het Balatonmeer, het grootste warmwatermeer van Midden-Europa.

De heerlijke temperatuur zo vroeg in het seizoen is voor velen een verrassing. Door het landklimaat zijn de winters in Hongarije kort en hevig en de zomers lang en warm. In de lente en zomer zijn de temperaturen goed te vergelijken met bijvoorbeeld Italië en Kroatië.

Bas Hoogland, commercieel directeur van Landal GreenParks: “Veel Nederlandse vakantiegangers die van zon en zee houden, kiezen voor een vakantie in Italië, Spanje of Frankrijk.

Heerlijk natuurlijk, maar de keerzijde is dat men.......

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!

KLIK HIER voor de website van Landal Résidence Duna !!!