Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

zaterdag 25 mei 2013

25 mei - 2 juni: maar liefst 4 gastronomische festivals in Budapest - Het vierde Belgische Bierfestival - Budapest

31 mei tot en met 2 juni: IV. Belga Sörfesztivál

30 Belgische brouwerijen, 50 bieren op tap en 140 soorten bier in totaal. Dat zijn de ingrediënten van het vierde Belgische Bierfestival dat in Budapest wordt gehouden. Uiteraard zijn ook de klassieke merken aanwezig: Duvel, Westmalle, Corsendonk etc. Maar, u kunt er ook Carolus Classic, in 2012 tot 's werelds beste donkere bier gekozen, proeven en daarnaast zo'n 30 zogenaamde "fruit bieren"...

Om al deze bieren ook goed te laten vallen, zijn er Belgische etenswaren te verkrijgen zoals chocolade en hammen. De Facebook pagina geeft weer welke bieren er zoal aanwezig zijn.

De toegangsprijs bedraagt 4000 HUF per dag. Dat is inclusief een glas en 4 glazen bier, van 2dl ieder, naar keuze. Op vrijdag is het festival open van 17.00 - 22.00 uur, op zaterdag van 12.00 - 22.00 uur en op zondag van 12.00 - 20.00 uur.

Locatie: Budapest 14 de District Vajdahunyad kasteel in het Városliget park (Stadspark).

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!

KLIK HIER voor de Facebook pagina van het vierde Belgische Bierfestival in Boedapest !!!

KLIK HIER voor meer informatie over de Vajdahunyadburcht in de Wikipedia !!!