Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

woensdag 24 april 2013

Veggie Citytips: Budapest

Volgens mij is Budapest echt een prachtige stad. Zelf zijn we er nog nooit geweest, maar onze lezeres Karin wél en zij deelt graag haar veggietips met ons! Er zijn vier adressen waar Karin zelf geweest is en waarvan ze zegt: “als jullie ooit naar Budapest gaan, mogen jullie deze plekken niét zomaar links laten liggen.” Hmm, wij werden nieuwsgierig en zochten wat op het internet over deze prachtige Hongaarse stad…Eigenlijk zouden we nu best wel willen gaan! Dus wie weet plannen we dit binnenkort en natuurlijk nemen we de tips van Karin dan mee. Dankjewel!

Restaurant ‘Bollywood’ is een Indiaas vegetarisch restaurant. Het ziet er allemaal niet zo fancy uit, maar dat maakt helemaal niet uit. Het lekkere eten en de aardige eigenaar maken het allemaal goed.

‘Mannatural’ is een raw vegan restaurant. Het restaurant heeft, naast een bijzondere naam, een bijzondere inrichting: het zit in een kelder en er zijn doeken aan het plafond bevestigd, met daarin gekleurde papieren vlinders. (we hebben een beeld!)

De bediening is bereid om.......

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!