Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

zondag 28 april 2013

Veel steun voor benefietavond voor weeskinderen Hongarije - Amsterdam-Zuid

Twee buurtbewoners van Amsterdam Zuid organiseren een benefietconcert voor SOS kinderdorpen op 17 mei in Amsterdam Zuid.

Praktische info

Wanneer: 17 mei as.

Waar: Geert Grote school aan het Hygieaplein in Amsterdam Zuid

Kaarten: 10,- euro / 5,- euro kinderen tot 16 jaar

Een flink aantal vrijwilligers heeft zich inmiddels gemeld om ze daarbij te ondersteunen, evenals een flink aantal lokale ondernemers uit Zuid.

De avond met......

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!

KLIK HIER voor meer informatie over het SOS kinderdorp in Kecskemét !!!

Kinder- en avondprogramma

Het programma van de benefietavond bestaat uit een kinderprogramma dat om 18 uur start met een kinderconcert, spelletjes, een loterij, maaltijden en drankjes. Om 20 uur start het wervelende avondprogramma, met optredens van Mixed Salad (uiteraard), Bagdalo (Hongaarse zigeunermuziek), The Streem (band), Rafael Fraga (Portugese gitarist/zanger) en nog veel meer artiesten. Tijdens de veiling worden onder andere huiskamerconcerten van ons en enkele andere muzikanten geveild! En natuurlijk kan je heerlijk eten van al het lekkers dat onze vrijwillige koks en bakkers voor jullie gebakken hebben. Ook de opbrengst hiervan gaat rechtstreeks , net als de opbrengst van entreekaartjes, de loterij en veiling naar het goede doel: SOS-kinderdorp Kecskemet.

Praktische info

Wanneer: 17 mei as.

Waar: Geert Grote school aan het Hygieaplein in Amsterdam Zuid

Kaarten: 10,- euro / 5,- euro kinderen tot 16 jaar

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!