Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

vrijdag 19 april 2013

Reuters: George Soros is dood olé olé

Wat is er mooier dan een in memoriam schrijven voor iemand die nog leeft?

Dat kan natuurlijk heel openhartig zijn: het is een manier om schaamte te overwinnen en uw geliefde de dingen te zeggen die u normaal niet durft te delen. *einde vogeltjesgetjilp* Het kan natuurlijk ook anders, het kan ook op z'n Reuters.

1930 - 2013

George Soros is hartstikke kapot. Volgen Reuters dan, dat abusievelijk een in memoriam plaatste. En een beetje dood bestaat niet, dus verzekerde het Britse persbureau zich ervan dat-ie niet meer wakker werd. Door nog even op zijn lijk te dansen.

En eigenlijk vinden we dat wel mooi. Want George Soros was is de hypocriet van de eeuw. In de woorden van Reuters: 'Soros was een jagende en immens succesvolle investeerder, die paradoxaal genoeg jarenlang ageerde tegen het soort kapitalisme dat hem schathemeltjerijk had gemaakt.' Nice!

Lijstje

Maar het gaat door.

Reuters somt nog even zijn verdiensten op........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!

KLIK HIER voor een screenshot van het in memoriam van Reuters voor George Soros

KLIK HIER voor meer informatie over George Soros in de Wikipedia !!!