Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

zaterdag 20 april 2013

Nederlandse keramiek tentoonstelling in Pécs - Opening Múzeum LeSecet Magyarország

Opening Múzeum LeSecet Magyarország - Nederlandse keramiek tentoonstelling in Pécs

Pécs (Hongarije), 18 april t/m 30 juni 2013

Op donderdag 18 april 2013 opent het project Múzeum LeSecet Magyarország in Pécs, Hongarije

Het museum is dagelijks gratis te bezichtigen in de hal van de Universiteit voor Kunst en Muziek op het terrein van het Zsolnay Culteral Quarter.

De Nederlandse Stichting Post 15 presenteert het kunst project Múzeum LeSecet Magyarország, een museum op schaal 1:20. Gerenommeerde Nederlandse kunstenaars op het gebied van monumentale keramiek in de openbare ruimte, zijn de uitdaging aangegaan om een mini kunstwerk te vervaardigen.

Bij deze groep kunstenaars waarvan een groot aantal meerdere disciplines beheerst, zoals tekenen en schilderen, komt duidelijk naar voren; de verscheidenheid, de aard van aanpak en de kwaliteit van het werk. Het werken op schaal 1:20 vormt voor hen een grote uitdaging.

Door de bezuinigingen op het gebied van........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!

KLIK HIER voor Opening Múzeum LeSecet Magyarország Pécs !!!

KLIK HIER voor Nederlandse mini-kunst in Pécs !!!