Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad

vrijdag 12 april 2013

Koningsmaal - Woensdag 1 mei 2013 - Restaurant Buxus - Buxus Kertétterem - Kovácsszénája

Hallo mede Nederlanders,

Restaurant Buxus in Kovácsszénája (Buxus Kertétterem) organiseert ter gelegenheid van de kroning van onze nieuwe koning en koningin een Koningsmaal op 1 mei a.s. Speciaal voor deze dag zal een Oranje maaltijd worden bereid. Onderaan in dit bericht het menu en verdere informatie in de PDF. Op verzoek van Restaurant Buxus sturen wij de aankondiging rond. Ben je vegetarisch of heb je een speciaal dieet, laat het ons even weten. Voor de kinderen is er een speciaal menu voor de halve prijs.

Restaurant Buxus is gelegen in een prachtig aangelegde tuin nabij het mooie meer van Kovácsszénája. In combinatie met een wandeling in de bossen rondom het meer of een hengeltje uitgooien in het meer, een bezoek aan de thermaalbaden van Magyarhertelend of natuurlijk een bezoekje aan Petra en Jos voor een lekker kopje koffie is er wellicht een leuk en ontspannen dagje uit van te maken.

Tijdens de after party kunnen we onze ervaringen uitwisselen over de kroning van de koning en koningin of kunnen we gewoon lekker bijkletsen.

Meld je uiterlijk 25 april bij ons aan om zeker te zijn van een plaatsje. Bij slecht weer wordt het eten geserveerd in de Fotógaléria in ons dorp nabij de klokkentoren.

Groetjes, Petra Heijmans & Jos van Kampen

PS Ben je in hart en nieren een republikein en heb je niks op met het Koningshuis, dan ben je nog steeds van harte welkom. Je kan dan nog steeds genieten van het natuurschoon dat Kovácsszénája en de locatie van restaurant Buxus je te bieden heeft en niet te vergeten natuurlijk, het aangename gezelschap van je Hollandse vrienden hier in Hongarije.

Koningsmaal - Woensdag 1 mei 2013

Wat: Afterparty Konings kroning
Op: 1 mei 2013
Waar: Restaurant Buxus - Buxus Kertétterem
Sugár utca 19a - Kovácsszénája
Tijd: 14.00 uur
Info: Uiterlijk op 25 april aanmelden

email: heijmans@t-online.hu

telefoon: 72/378418

Menu:
Welkomstdrankje
Oranje linzensoep
Gravad lax - gemarineerde zalm met rösti
Varkensrack met geglaceerde worteltjes en gnocchi
Oranje tompoes
Ft. 3.700 per persoon
Vegetarisch menu Ft. 2.100 per persoon
Kindermenu Ft. 1.850,- per persoon

KLIK HIER voor Koningsmaal - Woensdag 1 mei 2013 (PDF) !!!

KLIK HIER voor de ligging en een routebeschrijving naar Kovácsszénája !!!

KLIK HIER om de foto te bekijken van het Buxus Kertétterem in Kovácsszénája !!!