Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

dinsdag 26 februari 2013

Wonen en leven in Hongarije! - Op 1, 2 en 3 maart tentoonstellings en voorlichtingsdagen over Hongarije

De trend vandaag de dag is dat vele Nederlanders emigreren. Heeft u vermogen of een vast maandelijks inkomen, in welke vorm dan ook? Dan biedt Hongarije u uitdagende mogelijkheden. Velen zijn u al voorgegaan!

De Hongaarse bevolking is vriendelijk en gastvrij. Het land biedt een uitstekend klimaat en veel natuurschoon. Ook zijn er veel thermaal baden, die vooral voor spier- en reuma gevoelige erg behaaglijk zijn.

En wat denkt u? Voor z’n 20.000 tot 40.000 euro heeft u een prachtig huis met circa 5.000 à 6000 m² grond ofwel tuin, wel of niet in de natuur. Supermarkten in overvloed, onder andere Lidl, Aldi, Penny, Coop en Spar. Voor 30 euro in de maand bent u voor ziekenzorg verzekerd, inclusief europas.

Een WA verzekering en.......

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!