Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

dinsdag 26 februari 2013

Wit-Gele Kruis Limburg - België - ontvangt Pools-Hongaarse delegatie

Afgelopen dinsdag en woensdag, 19 en 20 februari, was een groep van 9 Poolse en 9 Hongaarse zorgverstrekkers te gast bij het Wit-Gele Kruis van Limburg (België).

Dit bezoek kaderde in het “Leonardo Levenslang Leren”-Programma gefinancierd door de Europese Commissie. Concreet bestaat het project uit een partnership tussen de Christelijke Mutualiteiten, het Wit-Gele Kruis van Vlaanderen, de Katholieke Hogeschool Limburg en de transnationale partners Caritas Pécs (Hongarije), Comenius Pécs (Hongarije), Flandria Association (Polen) en District Chamber of Nurses and Midwives (Polen).

Mee op ronde

De gasten werden twee dagen lang ondergedompeld in theorie en praktijk van thuisverpleging, zoals door het Wit-Gele Kruis in Limburg georganiseerd. Het programma startte met het bijwonen van de ochtendronde van enkele verpleegkundigen van de afdelingen in Genk. Daarna volgde een debriefing door middel van een uitgebreide bespreking van de opgedane indrukken.

Ondanks de taalbarrière.........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!