Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

dinsdag 26 februari 2013

Weekendje Boedapest

Onderweg naar Boedapest rijden we op speciaal verzoek eerst naar het Velence meer. Hier gingen Bas en Theda vroeger ook vaak op vakantie. Een terugblik doet hen weer alles herinneren en ze vertellen vol enthousiasme over die tijd. Duidelijk een feest van herkenning! We lunchen hier en rijden vervolgens door naar Boedapest.

In de middag arriveren we in het appartement in een prachtig neo-renaissancistische stijl is gebouwd. De ligging is fantastisch; pal in het centrum van Pest met een prachtig uitzicht op de grootste kathedraal van Boedapest, de Sint Stefan Basiliek. Zowel van buiten als van binnen is deze basiliek indrukwekkend mooi.

Het stralende weer lokt ons direct naar........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!