Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

zaterdag 16 februari 2013

Vacature voor Uitdaging in het buitenland! Klantenservice-medewerker Boedapest

Functieomschrijving

Je gaat aan de slag als agent. Je neemt calls aan (in het Nederlands) over technische vragen betreffende de diensten van Ebay of het wasmachinemerk Indesit. Er werken nog meer Nederlandse en Belgische mensen op dit kantoor in Boedapest. Een leuke mogelijkheid om een jaar lang werkervaring op te doen in Boedapest!! Reageer met CV + motivatie in het Engels!

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar gedreven enthousiaste medewerkers, ervaring is een pre. • Minimaal een jaar beschikbaar voor werk in het buitenland. • Uitstekende beheersing van Engels in woord en geschrift (voertaal is Engels) • Callcenter ervaring niet nodig, wel wenselijk!


Aanbod

Openingstijden: ma- vr 8.30 – 1600 uur Training: 9 weken (7 theorie, 2 on the job)

Salaris:

Bruto 310.000 HUF, 1.120,00 euro p.m
Netto 190.000 HUF, 700 euro p.m

Reis: Ticket heen- en.......

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!

KLIK HIER voor meer informatie op de website van Startpeople !!!