Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

zaterdag 23 februari 2013

Tours in Boedapest met Nederlandse gids van Baja Bikes

Vanaf 1 maart 2013 kan er weer gefietst worden in de parel aan de Donau, Boedapest!

Doe een tour in Boedapest met Baja Bikes

Boedapest tours

Fietstours in Boedapest
Wandeltours in Boedapest
Activiteiten voor groepen

In Boedapest kun je kiezen uit verschillende fiets- en ook wandeltours. Een wandeltour met Baja Bikes boek je al voor €15 per deelnemer en een fietstour boekt je al vanaf €25.

Rondleidingen

Sinds 2011 delen onze gidsen hun enthousiasme en kennis tijdens het geven van tours in Boedapest. Het is zowel mogelijk om de tour per fiets als te voet te doen. De tour wordt altijd aangeboden in het Nederlands en is daarom extra goed te volgen.
Wandelen en fietsen in Boedapest

Boedapest is een pareltje aan de Donau. In zowel de lente en zomer als in de herfst is het weer hier vaak goed en laat de zon zich vaak zien. Het is daarom heerlijk om deze stad per fiets of per voet te verkennen.

In Boedapest worden verschillende.......

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!