Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

donderdag 14 februari 2013

Op reis....2

Het is 2e paasdag en vol goede moed vertrokken we richting Pécs. Een lange rit want Pecs ligt in het zuidwesten van Hongarije en wij waren in centraal Hongarije. Nu wordt dit gedeelte gescheiden door de rivier de Donau en die toentertijd maar 2 bruggen had, die je naar Transdanubië leidden.

Ook het weer was bar en boos, veel regen en wind. Waar was dat mooie Hongaarse weer wat ze ons beloofd hadden? Maar goed, de auto was warm,droog en comfortabel en gewapend met een routebeschrijving van de makelaar waren we op weg, op weg naar een ander deel van Hongarije om daar ook enkele huizen te gaan bekijken.

Na een rit van ruim drie en half uur kwamen we aan in Pécs. Wat een prachtige stad, zelfs de regen kon dit niet verpesten.

Na even zoeken kwamen we.......

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!