Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

maandag 25 februari 2013

Kassa !

Het kan goed zijn dat u dit jaar in Hongarije vanaf 1 mei tot ergens in de zomer wat langer in de rij voor de kassa moet staan, en dat u vaak mopperende, klungelende kassières bezig ziet met knopjes en stekkertjes en bonnen die maar niet uit de kassa willen rollen.

Dat ligt dan niet aan hun onkunde, maar aan het nieuwe kassasysteem.

Op 1 mei moeten alle Hongaarse ondernemingen die met een kassa werken, verplicht overstappen naar een systeem waardoor alle kassa's via internet rechtstreeks zijn aangesloten op de NAV, de Nationale Belasting en Accijns Administratie.

Minstens 100.000 ondernemingen moeten..........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!

KLIK HIER voor Replacement of cash registers: if the state government makes it mandatory, it should also provide funding for the modernization of ICT equipment !!!