Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

woensdag 20 februari 2013

'We hebben gewaarschuwd voor gevelproblemen'

ONL krijgt alsnog een adviserende rol bij de uitvoering van de gevel van het CET in Boedapest. Het gebouw is feitelijk al twee jaar klaar voor opening, maar door problemen met lekken en condensvorming is dit nog steeds niet gebeurd. “Dat is een blunder van de ontwikkelaar”, stelt architect Kas Oosterhuis.

Het Rotterdamse bureau heeft in 2007 de opdracht gekregen voor het ontwerp van het multifunctioneel centrum. Het complex langs de Donau bestaat uit twee verbouwde pakhuizen, verbonden door een gestroomlijnd volume, in de volksmond de Glazen Walvis genoemd. Met name de gevel van dit onderdeel is niet goed uitgevoerd, waardoor het stadsbestuur van Boedapest tot nu toe weigert het CET vrij te geven voor openstelling.

De ontwikkelaar heeft een verkeerd gevelsysteem toegepast op een dubbel gekromde gevel, zegt Oosterhuis, waardoor de aansluitingen niet goed zijn en de waterafvoer lekt.

Ook zijn de voegen niet met.......

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!