Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

maandag 25 februari 2013

101 things to do in Budapest !

Een hele goede avond allemaal,

Bij jullie sneeuwt het hoorde ik uit betrouwbare bronnen in Nederland. Nou hier is de sneeuw weer weg, maar helaas, er is regen voor in de plaats gekomen. Volgend weekend zou de zon volop moeten schijnen en zou de temperatuur moeten stijgen tot 10 graden als we de vooruitzichten mogen geloven. We zullen het zien. Laten we het niet over het weer hebben ;)

Op het werk gaat alles nog steeds goed. Weer wat taken erbij gekregen en morgen weer een belangrijke brainstorm sessie. Tussen alle taken door, heb ik natuurlijk ook nog pauze haha, en die besteed ik tegenwoordig in een leuk cafeetje om de hoek, Kino café genaamd. Ze hebben hier heerlijke loungebanken, delicious sandwiches en vers geperst sinaasappelsap! Boekje erbij en wat wil een mens nog meer?

Donderdagavond ben ik met Nga, het Vietnamese meisje, wat gaan eten bij......

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!

KLIK HIER voor 101 things to do in Budapest !!!